Een feest in Mortsel Antwerpen, het was een leuk en gezellig feest, er waren tal van kinderen aanwezig en men had verschillende opdrachten voor de kinderen, zodat ze een leuke namiddag hadden. Het thema was de middeleeuwen. Natuurlijk kon een springkasteel ook niet ontbreken.

We hebben hier onze mobiele frituur aan huis Premium formule geserveerd op dit familiefeest.

Voor iedere gelegenheid trekken wij erop uit ook voor jullie familiefeest. Onze Premium formule is met heerlijke Hamburgers en ons versbereide runds-stoofvlees.

Dus als jullie op zoek zijn naar een een mobiele frituur om te huren, tijdens jullie familiefeest of andere gelegenheid. Dan zijn jullie bij ons aan het juiste adres.  Onze prijzen voor onze mobiele frituur te huren staan bij iedere formule vermeld. 

U vind Uw gading niet tussen onze formules? Geen probleem wij kunnen ook een vrijblijvende persoonlijke offerte opstellen, met een prijs voor uw feest of event. 

Foodtruck voor al uw feesten en events

We hebben voor iedereen wel wat wils gaande van onze classic formule tot onze premium formule bekijk zeker eens ons aanbod wat wij serveren vanuit onze foodtruck

Frietwagen Classic

Goudgele frietjes en snacks

Frietwagen Regular

Goudgele frietjes, snack en hamburgers

Frietwagen Premium

Ons compleetste aanbod