Tijdens onze rit naar huis van een ander feestje werden we gebeld, daar de mobiele frituur aan huis door overmacht niet kon geraken op het communiefeest. Dit zijn dingen die natuurlijk kunnen gebeuren, om te zorgen dat dit communiefeest niet in het water viel, hebben we dan ook gezorgd dat hun gasten alsnog een maaltijd geserveerd kregen. Het was een beetje hectisch tussen door en nog een feestje aan te nemen, maar uiteraard begrepen wij de situatie.

De gastheer en gastvrouw als ook de communiekant waren dan ook zeer tevreden van onze service.

 

Voor iedere gelegenheid trekken wij erop uit ook voor communiefeesten. We hebben verschillende formules uitgewerkt die jullie kunnen raadplegen op onze website.

Dus als jullie op zoek zijn naar een een mobiele frituur of zoals men ook zegt frietwagen om te huren, tijdens jullie communiefeest of andere gelegenheid. Dan zijn jullie bij ons aan het juiste adres.  Onze prijzen voor onze frietwagen, mobiele frituur te huren staan bij iedere formule vermeld. 

Wij kunnen ook een vrijblijvende persoonlijke offerte opstellen, met een prijs voor een frietwagen of mobiele frituur op uw feest of event. 

Foodtruck voor al uw feesten en events

We hebben voor iedereen wel wat wils gaande van onze classic formule tot onze premium formule bekijk zeker eens ons aanbod wat wij serveren vanuit onze foodtruck

Frietwagen Classic

Goudgele frietjes en snacks

Frietwagen Regular

Goudgele frietjes, snack en hamburgers

Frietwagen Premium

Ons compleetste aanbod