Voor de open deur dagen van de vernieuwde Brico in Hasselt, werden wij gevraagd om 3 dagen telkens van 12u00-14u00, frietjes te serveren met een drankje aan al de klanten van Brico.

Uiteraard waren wij zeer vereerd dat Brico Hasselt  onze service met onze mobiel frituur of zoals andere zeggen onze frietmobiel inhuurde voor hun open deur dagen.

Jong en oud hebben dan ook kunnen genieten van onze goudgele artisanale frietjes en konden zelf de sauzen nemen die zij graag wilde uit onze sauzenbar.

Heeft jouw bedrijf binnenkort ook open deur dagen? Iedere gelegenheid is goed voor heerlijke goudgele frietjes.  

Wil ook jij onze mobiele frituur of frietmobiel huren voor jullie event, feest, dan kijk gerust eens naar onze formules op de website. Onze prijs voor onze mobiele frituur, frietmobiel te huren staan bij iedere formule vermeld. 

Wij kunnen ook een offerte op maat maken zoals we voor de Brico in Hasselt hebben gedaan, U krijgt dan van ons een prijs voor een frietmobiel jouw feest op maat. 

Foodtruck voor al uw feesten en events

We hebben voor iedereen wel wat wils gaande van onze classic formule tot onze premium formule bekijk zeker eens ons aanbod wat wij serveren vanuit onze foodtruck

Frietwagen Classic

Goudgele frietjes en snacks

Frietwagen Regular

Goudgele frietjes, snack en hamburgers

Frietwagen Premium

Ons compleetste aanbod