Wij hebben onze service geleverd in Halle tijdens een jaarlijks event van de lokale badminton club van Halle.

Ook in de regio rond Brussel leveren wij vaak service.  Wij hebben onze classic mobiele frituur aan huis geserveerd.  Ondanks het een groep van om en bij de 60 personen waren, hebben wij iedereen in een 1ste rond op 30 minuten bedient, waarna ze nog konden terug komen om zoals gewenst een friet & snack bij te halen. Het was immers een volonté concept

Hebben jullie ook binnenkort iets te vieren met jullie vereniging? Onze Classic mobiele frituur aan huis formule geschikt voor iedereen, zeker voor grotere groepen, daar dit de formule is waar we iedereen het snelst in kunnen bedienen.  

Wil ook jij onze mobiele frituur huren, kijk dan gerust eens naar onze formules op de website. Onze prijzen voor onze mobiele frituur te huren staan bij iedere formule vermeld. 

Vind U in onze standaard formule niet jullie gading. Wij kunnen ook een vrijblijvende persoonlijke offerte opstellen, met een prijs voor onze mobiele frituur op uw feest of event. 

Foodtruck voor al uw feesten en events

We hebben voor iedereen wel wat wils gaande van onze classic formule tot onze premium formule bekijk zeker eens ons aanbod wat wij serveren vanuit onze foodtruck

Frietwagen Classic

Goudgele frietjes en snacks

Frietwagen Regular

Goudgele frietjes, snack en hamburgers

Frietwagen Premium

Ons compleetste aanbod