Hamburgerkraam inhuren

Met onze hamburgerkraam is uw feest of event zorgeloos voorzien van een heerlijke maaltijd voor uw gasten op de locatie. We hebben meerdere hamburgerkramen ter beschikking en ons zie je regelmatig verschijnen doorheen gans België.

 

Friektraam Sint Truiden

hamburgerkraam voor uw feest

Met onze meer dan 10 jaar ervaring in catering van feesten en events, onze uitstekende service en onze goede prijs-kwaliteitverhouding garanderen wij u een geslaagd gebeuren. Ons professioneel team staat klaar voor uw gasten te verwennen op een feest of event op de locatie. Ons gemotiveerd team staat klaar om uw gasten te verwennen.

Wij zorgen voor een vlotte bediening, u kan zorgeloos genieten van uw feest samen met uw gasten. Wij staan in voor uw gasten. U hoeft dus niet rekening te houden met het bedienen van uw gasten of de afwas achteraf. Voor de prijs moet u het zeker niet laten. 

Wij komen naar uw locatie op het gewenst tijdstip en cateren uw feest of event.

Verwen uw gasten met heerlijke goudgele frietjes en snacks. We hebben tal van verschillende formules waaruit je kan kiezen voor ieders budget hebben wij wel een leuke formule in ons hamburgerkraam gamma. Ontdek snel ons aanbod.

 

Een hamburgerkraam huren voor ieder feest of event. Meer en meer wordt een hamburgerkraam ingezet voor verschillende soorten feesten.  Tegenwoordig verzorgen we regelmatig ook de lunch op bedrijven. Een kwestie van je personeel ook eens op een door de weekse dag te verwennen. 

Doopfeest

Babyshower / babyborrel

Communiefeest/lentefeest

Huwelijk / jubileum

Pensioenviering

Verjaardag

Tuinfeest

Wijkfeest

Straatfeest

Housewarming

Opendeurdag

Bedrijfsfeest

In the Spotlight

Kwaliteit & Ervaring

Boek ons en je weet dat je een feest hebt zonder zorgen. Met onze 10 jaar ervaring weten wij wat belangrijk is en hoe je gasten te verwennen.

Voor ieder een formule

 

We hebben tal van formules, gaande van frietjes en snacks, hamburger formule en voor de liefhebbers Black Angus Beef Gourmet Burgers. 

In onze frietjes en snacks formule kan je kiezen of je al dan niet ook heerlijke hamburgers wilt of stoofvlees en goulash. De keuze is aan U.

 • Bamiblok
 • Bamischijf
 • Vleeskroket
 • Goulashkroket
 • Vol au vent kroket
 • Kaaskroket
 • Frikandel
 • Frikandel speciaal
 • Boulet
 • Boulet speciaal
 • Viandelle
 • Kipcorn
 • Mexicano

In onze hamburgerformule serveren wij zoals gewenst de bekende Bicky burger, heerlijke hamburger met gebakken ajuin of de Amerikaan Burger een burger afgewerkt met garnituur, salade, tomaten, ….

 Afhankelijk van het aantal gasten kan je ons minimaal 1,5 uur inhuren maar dit verhoogd afhankelijk van het aantal gasten en je kan eventueel ook extra tijd voorzien. We weten uit ervaring welke tijd we nodig hebben om al je gasten te voorzien en stellen je dan vanuit onze ervaring ook deze tijd voor.

Friektraam Sint Truiden

Zonder Zorgen

Bij ons ben je op het juiste adres om zorgeloos uw feest catering te voorzien.

Totaal Concept

Ook een totaal concept waar ook dranken en bijgerechten geserveerd worden en dit voor een juist prijs.

Tasty Meals

Wij bakken heerlijke verse, ambachtelijke goudgele frietjes in onze friet foodtruck en dit in steeds proper vet en op de juiste temperatuur in.

Creative Chefs

De formules die we voorstellen zijn het meest gangbaar uiteraard kan je bij ons ook terecht voor andere producten, denk aan een pasta buffet. 

Correcte prijs

Hoe gaan we te werk, als eerst is er een vaste opstart prijs, daarbuiten rekenen we een prijs per persoon, dan kunnen je gasten op het feest genieten van een heerlijke maaltijd uit onze foodtruck al dan niet volonté.

Hygiene

Wij werken we ook volgens de regels van het FAVV en onze hygiene en bewaring van producten is dan ook volledig volgens de normen van het FAVV.

Voor al uw feesten en events

 Neem alvast een kijkje van de formules die we aanbieden en kies het concept dat het best aansluit met jouw wensen. Vind je je gading niet in onze formules dan kan je eenvoudig je vraag stellen en maken wij een gepaste offerte op, we brengen je dat op de hoogte van de totale kosten en kostprijs.

Eetkraam Classic

Goudgele frietjes en snacks

Eetkraam Regular

Goudgele frietjes, snack en hamburgers

Eetkraam Premium

Ons compleetste aanbod

Foodtruck voor al uw feesten en events

We hebben voor iedereen wel wat wils gaande van onze classic formule tot onze premium formule bekijk zeker eens ons aanbod wat wij serveren vanuit onze foodtruck

Frietwagen Classic

Goudgele frietjes en snacks

Frietwagen Regular

Goudgele frietjes, snack en hamburgers

Frietwagen Premium

Ons compleetste aanbod