frietkraam leuven

Mobiele frituur Leuven

Op 24 September was er een event van KU Leuven, voor de studenten die logeren in de residentie Waterview van de KU Leuven.

De bewoners van de residentie Waterview met elkander kennis te laten maken was de doelstelling. Er waren studenten van over de gehele wereld aanwezig.

Onze artisanale frietjes werden geserveerd vanuit onze foodtruck tijdens hun event.

 

frietmobiel leuven

Artisanale frietjes

Wij serveerden artisanale frietjes  vanuit onze mobiele frituur.  Ook was het voor ons een leuk event, de reacties waren zeer positief, er waren zelfs studenten bij die ons de vraag stelden of we een vaste staanplaats hadden in Leuven, want ze waren zo verkocht aan onze frietjes. Helaas moesten we hun teleurstellen, daar wij enkel bedrijf en privé events doen en dus nergens een staanplaats hebben.

Sauzenbar

De sauzenbar  hoort  er telkens bij en was ook een succes.  Je kent het wel veel te grote porties saus over je frieten de een houd ervan de ander weer niet, met onze sauzenbar is dit verleden tijd. Ieder neemt de gewenste portie die men wilt.

De sauzenbar is opgesteld naast onze mobiele kraam. We konden waarnemen dat vele andere sauzen uitprobeerde, telkens een kleine portie namen om eens te proeven van sauzen die ze nog nooit hadden geproefd. Ook dat is een van de voordelen van de sauzenbar.

Wil jij ook zelf kunnen kiezen welke soorten saus je bij je friet wil? Dan bekijk zeker eens een van onze formules voor uw event.

mobiele frituur sauzenbar

Foodtruck op uw event.

Wil jij ook zo’n leuke foodtruck op je event? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Want we hebben verschillende formules die jou wel kunnen aanspreken. Vind je je gading niet in onze formules? Dan kunnen we een offerte op maat maken voor uw event. Dit hebben we ook gedaan voor de KU Leuven. Voor hun hebben we een offerte gemaakt rond onze Artisanale frietjes.

Foodtruck voor al uw feesten en events

We hebben voor iedereen wel wat wils gaande van onze classic formule tot onze premium formule bekijk zeker eens ons aanbod wat wij serveren vanuit onze foodtruck

Frietwagen Classic

Goudgele frietjes en snacks

Frietwagen Regular

Goudgele frietjes, snack en hamburgers

Frietwagen Premium

Ons compleetste aanbod