Afgelopen weekend hebben wij onze service mogen draaien op de 50ste Verjaardag van Rene Fedyna met onze foodtruck hebben wij dan ook onze overheerlijke Gourmet Burgers geserveerd en met name onze Black Angus Burger. Ook onze artisanale frietjes stonden natuurlijk ook op het menu.  Het feest zelf is doorgegaan in ’t Moment in Lanklaar Limburg.

Onze Gourmet Burgers zijn echte toppers, die geserveerd worden met onze artisanale frietjes. 

Heb jij binnenkort iets te vieren een familiefeest, event of een verjaardag? Vanuit onze foodtruck serveren wij jullie graag onze Gourmet Burgers. Afgewerkt met een uitgebreid garnituur zijn dit overheerlijke Burgers. 

U heeft een event, maar wilt een persoonlijk opgesteld menu geserveerd vanuit onze foodtruck? Dat kan, onze catering stopt niet enkel bij de Gourmet burger. Willen jullie dat we zorgen voor een catering op maat, dan stuur ons jullie menu en wij zullen een vrijblijvende offerte opmaken voor de catering van jullie event.

Foodtruck voor al uw feesten en events

We hebben voor iedereen wel wat wils gaande van onze classic formule tot onze premium formule bekijk zeker eens ons aanbod wat wij serveren vanuit onze foodtruck

Frietwagen Classic

Goudgele frietjes en snacks

Frietwagen Regular

Goudgele frietjes, snack en hamburgers

Frietwagen Premium

Ons compleetste aanbod