Een nieuw foodtruck seizoen is gestart. Vorig jaar hebben we vooral geïnvesteerd in onze werkruimte, daar hebben we indertijd gelet op een aangenaam interieur, zoals het bij een foodtruck past. Ook hebben we gezorgd dat we vanuit onze foodtruck met maximale efficiëntie kunnen werken. Dit laat ons toe ook grote groepen te kunnen bedienen. Feesten tot 150 gasten kunnen zonder probleem bedient worden. Ook hebben we meerdere frietkramen en hamburgerkramen ter beschikking, waardoor +150 gasten met gemak kunnen bedient worden.

 

2017 Pimp my foodtruck1/5

Het fantastich Team “mijn vader en vrouwke” hebben de klus geklaard. Dit is het 1ste deel van onze “pimp my foodtruck”.  Ook de achterkant en de voorkant van onze foodtruck zullen onder handen genomen worden. Dus wil je de resultaten volgen dan bezoek onze site zeker in de nabije toekomst.

foodtruck aan huis
foodtruck

2017 Pimp my foodtruck 2/5

We zijn aan de slag gegaan met de voorkant van onze foodtruck.  Toch wel de belangrijkste kant, want je gasten worden aan deze kant bedient.

De gasten die we reeds hebben mogen bedienen na deze Pimp hun reacties waren zeer positief!

We zijn er nog niet we hebben nog veel werk aan de winkel. Onze komende opdracht is achterkant, zorgen dat ons merk ook zichtbaar is aan de achterkant. Dit wordt ook een klep die volledig openkan waardoor we de werkruimte van onze foodtruck mee vergroten, maar hier later meer over….

foodtruck tijdens service

Foodtruck Formules

Pulled Pork Burgers

Vanaf 6€ / persoon

Angus Burgers

Vanaf 6€ / persoon